Wandpanelen - XXL tegels

Wandpanelen
Wandpanelen

De laatste trend in tegelland is ongetwijfeld de XXL-tegels. Vergeet middelgrote tegels, vandaag zijn reusachtige tegels de norm.

XXL-tegels: ruimte primeert

Het grote voordeel van XXL-tegels is dat ze in elk interieur passen, ook in kleine ruimtes. Ze laten je minimalistische badkamer of toilet in een oogwenk groter lijken.

Een moderne stijl in je woning

Als je kiest voor extra grote tegels, geniet je van een geraffineerde en hedendaagse stijl. Terwijl klassieke en kleinere tegels doorgaans afgevlakte randen hebben, zie je bij XXL-tegels vooral rechte randen en hoeken. Daardoor ogen de voegen kleiner. Het resultaat ziet er strak en minimalistisch uit en voelt ruim aan.

Duurzaam en makkelijk in onderhoud

Extra grote keramische tegels zijn uitermate degelijk en duurzaam. Ze zijn ook makkelijk te onderhouden en kunnen worden gecombineerd met tegels in verschillende formaten. Op die manier creëer je een leuk en speels effect. Ga bijvoorbeeld voor een inloopdouche die bestaat uit zowel grote als kleine tegels en geniet van een ultiem ontspanningsmoment. Bovendien kun je de tegels ook gebruiken als wandbekleding in je badkamer of keuken.

Meer weten? Kom gerust eens langs in onze toonzaal of contacteer ons.