Over ons

Twee generaties vakmanschap en ervaring in de verkoop en plaatsing van tegels: Tegelhuis Delameilleure is een huis van vertrouwen in Boezinge en omstreken.

Het bedrijf waarvan vader en schoonvader Freddy Delameilleure ooit de eerste steen - of moeten we zeggen "tegel" - legde, is vandaag een echt begrip in de streek geworden. In 2004 namen wij, Curt Delameilleure en Isabel Gamme, het roer over. En hoewel we de vinger aan de pols houden wat betreft nieuwe technieken en materialen, blijft al het goede van een kleine familiale onderneming behouden: nauw contact met de klanten, bereikbaarheid en service.

Met de wortels stevig in de Boezingse grond weten klanten van in de ruime omgeving ons te vinden. Het komt dan ook niet meer zo vaak voor dat de zaakvoerder zélf instaat voor het plaatsen van de tegels. Curt overziet de opstart van elk nieuw project en coördineert de opvolging. Hij stuurt het team van onze plaatsers persoonlijk aan.

Isabel staat klanten bij met raad en daad in de toonzaal en staat in voor administratie en planning. En die planning, die is bij ons heilig!

Bovenal willen we kwaliteit aanbieden. Aan àl onze klanten, groot of klein.

Kom je graag eens bij ons langs? Beroep doen op onze jarenlange ervaring en kennis? Bezoek ons gerust in de toonzaal of contacteer ons.

SERVICE

Bij Tegelhuis Delameilleure werken we enkel samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, weten we ook precies welke tegels in ons assortiment op te nemen. De kern van onze kennis is bij elke klant de juiste tegel plaatsen, zowel wat betreft budget als naar smaak, levensstijl en gebruik toe. We hebben oog voor het geheel van je interieur. Persoonlijke keuzebegeleiding, bereikbaarheid en service: daarmee maken wij het verschil. Ook handige Harry's en doorwinterde doe-het-zelvers zijn bij ons méér dan welkom om kwalitatief materiaal op te halen.

En als je dat wenst, staan we ook zélf in voor het plaatsen van de tegels. Je leest het goed: wij gaan voor jou op de knieën! Zaakvoerder Curt Delameilleure plaatst zelf tegels, overziet de opstart van elk nieuw project en coördineert de opvolging. Hij stuurt het team van onze plaatsers persoonlijk aan. En onze planning? Die is heilig!

Meer weten? Kom gerust eens langs in onze toonzaal of contacteer ons.

Openingsuren:
Maandag:13:30-18:30
Dinsdag:9:00-12:00 en 13:30-18:30
Woensdag:9:00-12:00 en 13:30-18:30
Donderdag:9:00-12:00 en 13:30-18:30
Vrijdag:9:00-12:00 en 13:30-18:30
Zaterdag:9:00-12:00 en 13:30-16:00