Vloertegels

Je kan bij ons terecht voor:

Keramische Vloertegels

Tegenwoordig is een keramische tegel altijd een prima keuze.

Wil je een stevige en duurzame tegel in huis? Twijfel dan niet! Keramische tegels zijn hard, sterk, hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Dankzij deze eigenschappen zijn ze geschikt voor elke ruimte in huis en kunnen perfect in combinatie met vloerverwarming. Keramische tegels kunnen zowel op de traditionele manier als door verlijming op chape geplaatst worden.

Ook het onderhoudsgemak is ongekend: dankzij een zeer lage porositeit krijgen vuil en vet geen kans om in het tegeloppervlak te dringen. We adviseren je graag over de ideale manier om je vloer te onderhouden, zo heb je er jarenlang plezier van. En - last but not least - keramische vloertegels zijn te verkrijgen naar ieders budget.

Omdat het oog ook wat wil, kiezen wij steeds de meest stijlvolle tegels uit. De looks van beton of natuursteen? Aan jou de keuze! Ook qua formaten bieden we heel wat mogelijkheden.

Keramisch Parket
Keramisch Parket
Keramisch Parket

Keramische parkettegels zijn razend populair. En dat hoeft ook niet te verbazen: wie wil nu niet de look & feel van hout combineren met het gebruiksgemak van een tegel?

Keramische parkettegels zijn smalle tegels die eruitzien als hout en die bijna niet van echt parket te onderscheiden zijn: naast een print is er ook een voelbare houtstructuur aangebracht in de tegel. We bieden de parkettegels aan in een breed assortiment van kleuren. Of je nu een klassiek of een modern interieur hebt, er bestaat een parkettegel voor jou. In de leefruimte, in de keuken, in de badkamer: doordat de tegels vocht- en vlekbestendig zijn, zijn de toepassingen echt eindeloos.

Natuursteen

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteiten van ons aanbod keramische tegels, bieden we geen natuursteen voor het interieur aan in ons assortiment (voor het exterieur hebben we wél natuursteen in huis). Mocht je toch voor natuursteen kiezen in je interieur, kunnen we je wel doorverwijzen. En uiteraard kan je op ons rekenen om de tegels te plaatsen!

Meer weten? Kom gerust eens langs in onze toonzaal of contacteer ons.